Tjaša Rupar

Mentorica za solo petje.

Tjaša se je glasbeno začela udejstvovati že kot otrok, predvsem s petjem v zborih in manjših zasedbah ter z učenjem klavirja v glasbeni šoli. Čeprav se je odločila za študij na Fakulteti za družbene vede, se je v tem času začela resneje izpopolnjevati tudi na glasbenem področju. Slednje je sčasoma pripeljalo do nastopov na porokah in prireditvah, tudi v vlogi spremljevalne vokalistke Rebeke Dremelj. Trenutno je na magisteriju na smeri Evropske študije na omenjeni fakulteti, vendar toliko časa kot študiju namenja tudi glasbi. Poleg solističnih nastopov in sodelovanja pod različnimi okrilji (Maja in Robi, Rafters pubje in dekleta, Big Band Krško, kulturne prireditve Občine Krško, MC Krško, MC Brežice in drugi), je tudi ena izmed ustanovnih članic Vokalne skupine Gloss. Poleg petja svoj čas namenja tudi pisanju avtorskih skladb, večglasnih priredb in besedil.

Miha Guštin – Gušti

Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik znata in želita svoje znanje prenašati na bodoče rodove, znata prepoznati talent in razviti učenca v pravega glasbenika.

Miha Guštin - Gušti
Marko Soršak – SOKI (Elvis Jackson)

Glasbena šola je nekaj najboljšega, kar se vašemu otroku lahko zgodi, sploh če govorimo o glasbeni šoli POPsi.

Marko Soršak - SOKI (Elvis Jackson)
Zoran Čalić (Big Foot Mama)

Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik opravljata prekrasno delo, znata komunicirati z mladimi generacijami glasbenikov in znata predstaviti glasbo, da je blizu tako otrokom, kot tudi starejšim.

Zoran Čalić (Big Foot Mama)

Strinjam se, da se moj e-mail naslov uporabi za povratno kontaktiranje, ter se hrani v skladu z GDPR.