Julijan Andrejaš

Julijan, mentor bobnov, prihaja iz Krškega. V glasbi je že od malih nog čutil pripadnost in radovednost.
Svojo glasbeno pot je začel kot 11-letni fant, ki se po youtubu uči rock pesmi na kitaro. Po nekaj letih igranja kitare se je zaljubil v bobne, ki so se mu takrat zdeli tako mogočni, in tako “frajerski”. Bobne se je začel učiti prav v tej glasbeni šoli Popsi pod mentorstvom Petra Cizlja. Med tem časom je deloval kot kitarist banda Milkshake, s katerimi so se udeležili oddaje V svojem ritmu na RtvSlo in dosegli odlične rezultate, saj jih je Alya izbrala, da zastopajo pop glasbeno sceno v finalu. Tisti čas je bil član šolskega banda Ritem vodovodarji, s katerimi so se udeležili oddaje Slovenija ima talent. Uspelo jim je priti do polfinala, kar je bilo za osnovnošolsko skupino pohvalno. Kasneje je igral v spremljevalnem bandu pevske šole Anje Kramar, veliko pa je sodeloval in še vedno sodeluje s kantavtorjem Robertom Petanom. Studijsko je bil aktiven tudi v bandu Kons 5, s katerim že kar nekaj časa ustvarjajo prvi album. Trenutno igra v spremljevalnem bandu Roberta Petana, s katerim so bili pred kratkim povabljeni na Izštekane na Valu 202 in v profesionalnem bandu The Rafters, s katerimi igrajo po festivalih in porokah. Julijan rad producira, snema glasbo v svojem studiu v Krškem, za katerega njegovi glasbeni prijatelji rečejo, da je kot trgovina instrumentov.
Delo mentorja ga zelo veseli, saj rad svoje veselje, navdušenje in znanje glasbe deli z mlajšimi generacijami. Ker je pred relativno kratkim časom tudi sam bil v vlogi učenca, se še toliko bolj zaveda, kako se ta počuti in kako vzbuditi zanimanje.
Miha Guštin – Gušti

Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik znata in želita svoje znanje prenašati na bodoče rodove, znata prepoznati talent in razviti učenca v pravega glasbenika.

Miha Guštin - Gušti
Marko Soršak – SOKI (Elvis Jackson)

Glasbena šola je nekaj najboljšega, kar se vašemu otroku lahko zgodi, sploh če govorimo o glasbeni šoli POPsi.

Marko Soršak - SOKI (Elvis Jackson)
Zoran Čalić (Big Foot Mama)

Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik opravljata prekrasno delo, znata komunicirati z mladimi generacijami glasbenikov in znata predstaviti glasbo, da je blizu tako otrokom, kot tudi starejšim.

Zoran Čalić (Big Foot Mama)