Anita Kiralj

Mentorica za klavir

Rojena v Kranju na Gorenjskem, je Anita svojo glasbeno pot začela s petjem v zborih in z obiskovanjem pouka klavirja na GŠ Kranju. Kasneje se je odločila za obiskovanje Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, za tem pa se je vpisala na študij na Akademijo za glasbo Univerze v Ljubljani. Na Akademiji je z odliko diplomirala iz orkestrskega dirigiranja, na podiplomskem študiju pa je poleg smeri orkestrskega dirigiranja obiskovala smer glasbene pedagogike in leta 2018 z odliko magistrirala. Trenutno poučuje glasbo na Gimnaziji Jožeta Plečnika v Ljubljani, vodi Gasilski pihalni orkester Loče pri Dobovi, poleg tega pa kot moderatorka redno sodeluje z društvom Glasbena mladina ljubljanska.

Miha Guštin – Gušti

Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik znata in želita svoje znanje prenašati na bodoče rodove, znata prepoznati talent in razviti učenca v pravega glasbenika.

Miha Guštin - Gušti
Marko Soršak – SOKI (Elvis Jackson)

Glasbena šola je nekaj najboljšega, kar se vašemu otroku lahko zgodi, sploh če govorimo o glasbeni šoli POPsi.

Marko Soršak - SOKI (Elvis Jackson)
Zoran Čalić (Big Foot Mama)

Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik opravljata prekrasno delo, znata komunicirati z mladimi generacijami glasbenikov in znata predstaviti glasbo, da je blizu tako otrokom, kot tudi starejšim.

Zoran Čalić (Big Foot Mama)

Strinjam se, da se moj e-mail naslov uporabi za povratno kontaktiranje, ter se hrani v skladu z GDPR.