Solo petje poučujemo v naši glasbeni šoli na treh lokacijah in sicer v Krškem, Novem mestu in v Črnomlju. Solo petje učence poučujejo naši izkušeni mentorji, ki so priznani glasbeniki na slovenski glasbeni sceni. Tako dobijo učenci, poleg solo petja, temeljit vpogled v celotno industrijo glasbe, od vaj, snemanja avdia in videa, opreme, nastopov, odrske izkušnje, ipd. Solo petje naši učenci obiskujejo praviloma 1x tedensko po 40 min. Pred vpisom mentor in učenec opravita poizkusno uro ter se dogovorita za ustrezen termin v tednu, ki učencu odgovarja. Poizkusna ura je brezplačna v primeru, da se učenec ne odloči za obisk učnih ur, v nasprotnem primeru se ura šteje kot redna ura poučevanja.

Na program SOLO PETJE se lahko prijavite preko spodnjega kontaktnega obrazca:

Strinjam se, da se moj e-mail naslov uporabi za povratno kontaktiranje, ter se hrani v skladu z GDPR.

Ob vsakem vpisu je potrebno poravnati vpisnino oz letno članarino v višini 25 EUR ter mesečno šolnino, ki predstavlja mesečni pavšal v višini 87 EUR. V mesečni pavšal so vštete 4 učne ure mesečno ter vse delavnice, nastopi in udeležba v šolskem bandu, ki je pogojena z znanjem učenca, da lahko normalno funkcionira v skupinskem delu.

vokal

V naši šoli težimo h kontinuiranemu učnemu procesu, ki pa ga lahko zagotovimo le v primeru, da učenec redno obiskuje učne ure. V ta namen tudi zaračunavamo mesečni pavšal, ne glede na obisk učenca, vsekakor pa poskrbimo, da se izostanki zaradi bolezni nadomeščajo.