Kitara se poučuje v naši glasbeni šoli na štirih lokacijah in sicer v Krškem, Novem mestu, Trebnjem in Črnomlju. Kitaro učence poučujejo naši izkušeni mentorji, ki so priznani glasbeniki na slovenski glasbeni sceni. Tako dobijo učenci, poleg kitare, temeljit vpogled v celotno industrijo glasbe, od vaj, snemanja avdia in videa, opreme, nastopov, odrske izkušnje, ipd. Program kitara se poučuje pri nas običajno 1x tedensko po 40 min. Pred vpisom mentor in učenec opravita poizkusno uro ter se dogovorita za ustrezen termin v tednu, ki učencu odgovarja. Poizkusna ura je brezplačna v primeru, da se učenec ne odloči za obisk učnih ur, v nasprotnem primeru se ura šteje kot redna ura poučevanja.

Na program KITARA se lahko prijavite preko spodnjega kontaktnega obrazca:

Strinjam se, da se moj e-mail naslov uporabi za povratno kontaktiranje, ter se hrani v skladu z GDPR.

kitara_vita

Ob vsakem vpisu na program kitara je potrebno poravnati vpisnino oz letno članarino v višini 25 EUR ter mesečno šolnino, ki predstavlja mesečni pavšal v višini 87 EUR. V mesečni pavšal so vštete 4 učne ure mesečno ter vse delavnice, nastopi in udeležba v šolskem bandu, ki je pogojena z znanjem učenca, da lahko normalno funkcionira v skupinskem delu.

V naši šoli težimo h kontinuiranemu učnemu procesu, ki pa ga lahko zagotovimo le v primeru, da učenec redno obiskuje program kitara. V ta namen tudi zaračunavamo mesečni pavšal, ne glede na obisk učenca, vsekakor pa poskrbimo, da se izostanki zaradi bolezni nadomeščajo.

kitara