Bobni se poučujejo v naši glasbeni šoli na lokaciji v Krškem. Program bobni se poučuje pri nas običajno 1x tedensko po 40 min. Bobne poučujejo naši izkušeni mentorji, ki so priznani glasbeniki na slovenski glasbeni sceni. Tako dobijo učenci, poleg bobnov in tolkal, temeljit vpogled v celotno industrijo glasbe, od vaj, snemanja avdia in videa, opreme, nastopov, odrske izkušnje, ipd. Pred vpisom mentor in učenec opravita poizkusno uro ter se dogovorita za ustrezen termin v tednu, ki učencu odgovarja. Poizkusna ura je brezplačna v primeru, da se učenec ne odloči za obisk učnih ur, v nasprotnem primeru se ura šteje kot redna ura poučevanja.

Na program BOBNI se lahko prijavite preko spodnjega kontaktnega obrazca:

Strinjam se, da se moj e-mail naslov uporabi za povratno kontaktiranje, ter se hrani v skladu z GDPR.

Ob vsakem vpisu na program bobni je potrebno poravnati vpisnino oz letno članarino v višini 25 EUR ter mesečno šolnino, ki predstavlja mesečni pavšal v višini 87 EUR. V mesečni pavšal so vštete 4 učne ure mesečno ter vse delavnice, nastopi in udeležba v šolskem bandu, ki je pogojena z znanjem učenca, da lahko normalno funkcionira v skupinskem delu.

V naši šoli težimo h kontinuiranemu učnemu procesu, ki pa ga lahko zagotovimo le v primeru, da učenec redno obiskuje program bobni. V ta namen tudi zaračunavamo mesečni pavšal, ne glede na obisk učenca, vsekakor pa poskrbimo, da se izostanki zaradi bolezni nadomeščajo.

bobni