Poučevanje inštrumentov in vokala v naši šoli poteka na lokacijah v Krškem, Novem mestu, Trebnjem in Črnomlju (ne poučujemo vseh inštrumentov na vseh lokacijah) in sicer na način, da ima učenec individualni termin z mentorjem enkrat tedensko 40 min. Terminsko se uskladimo tako, da se naš mentor, kar se da maksimalno prilagodi vašim željam.

Lokacija Krško:
– vokal
– kitara
– bas
– klaviature
– bobni

Lokacija Novo mesto:
– vokal
– klavir
– kitara

Lokacija Trebnje:
– kitara

Lokacija Črnomelj:
– kitara
– vokal

Pred prvim vpisom se boste z našim mentorjem dogovorili za poizkusni termin, ki je brezplačen, če se po terminu odločite, da šolanja pri nas ne boste nadaljevali. V nasprotnem primeru termin šteje kot običajni individualni termin, ki se obračuna v redni šolnini.
Ob vpisu poravnate letno članarino in vpisnino, ki znaša 25 EUR ter pavšalno šolnino v višini 87 EUR (za inštrumente in vokal, ostale cene si lahko pogledate v rubriki “VPIS”). Cena šolnine predstavlja mesečni pavšal, v katero so všteti 4 individualni termini z mentorjem, vse delavnice in koncerti v letu ter band coaching, ki pa ga učenec lahko prične obiskovati potem, ko razvije dovolj sposobnosti, da lahko brez težav sodeluje pri skupinskem delu.

Vsekakor v naši šoli težimo k dolgoročnosti in h kontinuiranemu učnemu procesu, ki pa ga lahko zagotovimo le v primeru, da učenec redno obiskuje naše ure. V ta namen tudi zaračunavamo mesečni pavšal, ne glede na obisk učenca, vsekakor pa poskrbimo, da se izostanki zaradi bolezni nadomeščajo. Nadomeščamo izključno izostanke iz opravičljivih razlogov. Izostanek smatramo za opravičen v primeru bolezni, če je sporočen najmanj 24h pred nastopom termina.

V primeru, da potrebujete še kakršnokoli informacijo, smo vam dosegljivi tako po telefonu (040 388 452, 031 829 266) kot emailu (info@sola-glasbe.si).