Poučevanje inštrumentov in vokala v naši šoli poteka na lokacijah v Krškem, Novem mestu, Trebnjem in Črnomlju (ne poučujemo vseh inštrumentov na vseh lokacijah) in sicer na način, da ima učenec individualni termin z mentorjem enkrat tedensko 40 min. Terminsko se uskladimo tako, da se naš mentor, kar se da maksimalno prilagodi vašim željam.

Lokacija Krško:
– vokal
– kitara
– bas
– klaviature
– bobni

Lokacija Novo mesto:
– vokal
– klavir
– kitara

Lokacija Trebnje:
– kitara

Lokacija Črnomelj:
– kitara
– vokal

Pred vpisom se boste z našim mentorjem dogovorili za poizkusno uro, ki je, v primeru, da se ne odločite obiskovati naše šole, brezplačna, drugače pa jo štejemo kot redno uro.
Ob vpisu poravnate letno članarino in vpisnino v višini 25 EUR v enkratnem znesku ter vsakomesečno šolnino, ki znaša 87 EUR (za inštrumente in vokal, ostale cene si lahko pogledate v rubriki “VPIS”. Cena šolnine predstavlja mesečni pavšal, v katero so vštete 4 individualne ure z mentorjem, vse delavnice in koncerti v letu, ter band coaching, ki pa ga učenec lahko prične obiskovati potem, ko razvije dovolj sposobnosti, da lahko brez težav sodeluje pri skupinskem delu.

Vsekakor v naši šoli težimo k dolgoročnosti in h kontinuiranemu učnemu procesu, ki pa ga lahko zagotovimo le v primeru, da učenec redno obiskuje naše ure. V ta namen tudi zaračunavamo mesečni pavšal, ne glede na obisk učenca, vsekakor pa poskrbimo, da se izostanki zaradi bolezni nadomeščajo.

V primeru, da potrebujete še kakršnokoli informacijo, smo vam dosegljivi tako po telefonu kot emailu.