Glasbena šola POPsi je glasbena šola za vse generacije. Učencem vseh starostnih skupin in predznanj želimo pribljižati moderen način individualnega poučevanja, katerega klasična glasbena šola ponavadi ne ponuja. Posvetimo se vsakemu učencu posebej, glede na njegove potrebe, starost, želje, glasbeni okus in predznanje.

So tudi sanje vas ali vašega otroka zaigrati v pravem bendu, s priznanimi glasbeniki, posneti svoj album ali pesem, videospot, se spoznati s studiem ali koncertno izkušnjo malih in velikih odrov? Imate dovolj prepevanja pod tušem, razbijanja po kuhinjskih loncih in brenkanja na lopar za tenis sredi svoje sobe? Če ste odgovorili z da na večino zgornjih vprašanj, je glasbena šola POPsi definitivno pravi naslov za vas.

Glasbena šola oz. izobraževalni zavod POPsi, je nastal leta 2013 na pobudo Petra Cizlja in njegovih vizij o tem kako v Posavje prinesti nekaj svežega in kvalitetnega na področju glasbene vzgoje. Sam je uspešno zaključil šolanje na Nizozemskem konzervatoriju v Rotterdamu kjer je sodeloval z različnimi artisti v različnih žanrih. Tekom štirih let študija je razvil model šolanja, ki se zgleduje po najnovejših svetovnih smernicah in ga umestil v domače okolje.

Glasbena šola POPsi je nato po treh letih delovanja zaživela pod prenovljenim vodstvom. Primož Hudoklin in Luka Pate sva prevzela Petrov model poučevanja in ga še dodatno izpopolnila, da se prepleta z najino vizijo.

MUSIC IS FUN! Inštrumenta se učimo predvsem z željo po nastopanju. Glasbena šola je primerna za vse starostne skupine, tako začetnike, kot tudi tiste, ki že imajo določeno predznanje ter glasbenike, ki se želijo pripravljati na študij glasbe doma ali v tujini. Delujemo na štirih lokacijah: Krško, Novo mesto, Trebnje in Črnomelj. Učencem nudimo mnogo več kot le individualni pouk inštrumenta. Svojim učencem ponujamo zastonj vključevanje v glasbeno skupino, spodbujamo jih pri igranju večih inštrumentov (multiinštrumentalnosti) in petju, v obliki medsebojnega učenja. Glasbena šola ima na voljo glasbeni studio s profesionalno opremo ter odličen oder za koncerte. Na voljo imamo tudi video produkcijo, kar nam omogoča snemanje dogodkov tako na odru, kot v studiju. Tako imajo učenci možnost tako video kot avdio zapisa svojega koncerta oz izdelka. Naši učenci bodo dela v studiju in na odru deležni na rednih delavnicah, ki jih redno prireja naša glasbena šola v sodelovanju z drugimi šolami ali glasbeniki.

Poleg vsega naša glasbena šola želi otroku približati koncertno izkušnjo pravih profesionalnih glasbenikov, tako da le te občasno povabimo k nam na pogovor/delavnico ali pa učence pospremimo kar na kak koncert. Naša glasbena šola jim ponuja možnost spoznavanja z odersko tehniko, razsvetljavo, roadiji, backstagem in užijejo lahko utrip kot prave glasbene zvezde, kar bodo s trdim delom lahko postali tudi sami. Kot team izkušenih glasbenikov menimo, da sta, poleg individualne vaje inštrumenta, izkušnje v glasbenem studiu in na odru ključnega pomena pri razvoju in vzgoji glasbenikov. Naši mentorji so priznani, izobraženi glasbeniki, ki so aktivno vključeni v slovensko glasbeno sceno. So člani znanih bandov in sodelujejo z mnogimi priznanimi ustvarjalci. Naša glasbena šola učence spodbuja tudi k uporabi računalniških programov, ki jim lajšajo delo in pomagajo k hitrejšemu razvoju na področju inštrumenta ter glasbene teorije. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo pri nakupu inštrumentov in dobavi le teh. Kot glasbeni zavod smo deležni določenih popustov, zato bo nakup glasbila pri z našo pomočjo cenejši kot v trgovini!

Naša glasbena šola vas bo poskusila navdušiti nad glasbo in vašim intrumentom na vse možne načine, zato verjamemo, da smo kot glasbena šola vsekakor prava izbira v vsakem primeru, ne glede na to ali se želite naučiti glasbenega inštrumenta ali pa nadgraditi znanje le tega.

Lepo vabljeni, ne bo vam žal 🙂