So tudi sanje vas ali vašega otroka zaigrati v pravem bendu, s priznanimi glasbeniki, posneti svoj album ali pesem, videospot, se spoznati s koncertno izkušnjo malih in velikih odrov? Imate dovolj prepevanja pod tušem, razbijanja po kuhinjskih loncih in brenkanja na lopar za tenis? Potem je POPsi definitivno pravi naslov za vas. Glasbeno/izobraževalni zavod POPsi, je pred leti nastal na pobudo Petra Cizlja in njegovih vizij o tem kako v Posavje prinesti nekaj svežega in kvalitetnega na področju glasbene vzgoje. Sam je uspešno zaključil šolanje na Nizozemskem konzervatoriju v Rotterdamu kjer je sodeloval z različnimi artisti v različnih žanrih. Tekom štirih let študija je razvil model šolanja, ki se zgleduje po najnovejših svetovnih smernicah in ga umestil v domače okolje. Ta model šolanja smo še dodatno izpopolnili in ga izvajamo prepletajoč se z našo vizijo.

MUSIC IS FUN!! Inštrument se učimo z željo po nastopanju. Kadar je mentor/učitelj veliko na odru in v studiju je vesel, zadovoljen in bo s tem istim veseljem in zadovoljstvom svoje znanje/izkušnje predal naprej. Šola je primerna za vse starostne skupine, učimo začetnike, tiste ki že imajo določeno predznanje in tudi glasbenike ki se želijo pripravljati na študij glasbe doma ali v tujini. V naših prostorih (Krško, Novo mesto, Trebnje, Črnomelj) bomo učencem nudili mnogo več kot le individualni pouk inštrumenta. Vsi člani naše glasbene šole bodo zastonj vključeni v glasbeno skupino, spodbujali jih bomo k igranju večih inštrumentov, v obliki medsebojnega učenja. V prostorih šole je na voljo glasbeni studio s profesionalno opremo ter odličen oder za koncerte. Na voljo imamo tudi video produkcijo, kar nam omogoča snemanje dogodkov tako na odru, kot v studiju, tako da imajo učenci na voljo tako avdio kot video zapis svojega koncerta. Naši učenci bodo dela v studiju in na odru deležni na rednih delavnicah, ki bodo potekale v okviru naše glasbene šole, poleg gostovanj na drugih šolah.

Poleg tega želimo otroku pibližati koncertno izkušnjo pravih profesionalnih glasbenikov, tako da jih povabimo na pogovor k nam ali pa jih pospremimo kar na koncert. Tu se bodo učenci spoznali z odersko tehniko, razsvetljavo, roadiji, backstageom in užili utrip prave glasbene zvezde, kar bodo s trdim delom lahko postali tudi sami. Kot team izkušenih glasbenikov menimo, da sta poleg individualne vaje inštrumenta izkušnje v glasbenem studiu in na odru ključnega pomena pri razvoju in vzgoji glasbenikov. Naši mentorji so priznani, izobraženi glasbeniki, ki so aktivno vključeni v slovensko glasbeno sceno. So člani znanih bandov in sodelujejo z mnogimi priznanimi ustvarjalci. Učence se spodbuja tudi k uporabi računalniških programov, ki jim lajšajo in pomagajo k hitrejšemu razvoju na področju inštrumenta ter glasbene teorije. Lahko vam svetujemo tudi pri nakupu inštrumentov in dobavi le teh. Kot glasbeni zavod smo deležni določenih popustov, zato bo nakup glasbila pri nas cenejši kot v trgovini!